Dom je prostor u kojem se želimo osjećati sigurno i ugodno. Uređujemo ga i čistimo kako bi nam kvaliteta života u njemu bila što bolja, no ipak su oko nas stalno prisutni neželjeni elementi kao što je prašina, virusi, bakterije, neželjeni mirisi, formaldehidi... Sve to utječe na kvalitetu zraka u domu. Da li je zrak u našem domu uistinu čist?


S CARRIEROVIM PROČIŠĆIVAČEM ZRAKA DIŠITE PUNIM PLUĆIMA

Pročišćivač zraka - sustav je filtera koji uklanja viruse, bakterije, prašinu, pelud, kosu, veće i manje čestice. Samo jednim pritiskom gumba osiguravate čist zrak za sebe i svoje ukućane. Ekran pročišćivača mijenja boju ovisno o kvaliteti zraka u prostoriji teautomatski pojačava ili smanjuje brzinu vrtnje ventilatora. Uređaj radi i u sleep modu kako bi vam osigurao miran san. U sleep modu svjetlosni efekti se sami isključuju, a ventilator radi u najnižoj brzini.


REZULTATI RADA PROČIŠĆIVAČA ZRAKA

- Smanjen broj alergija i iritacija kože
- Olakšan život astmatičarima
- Smanjena izloženost virusima i bakterijama (npr. ospice, gripa i obične prehlade, neki od sojeva korona virusa...)

 

 

 

 

Učinkovito čisti prašinu, kosu, ostatke ljudske kože i peruti, veće čestice prašine...
Međunarodno prepoznat kao najbolji filtrirajući materijal u svijetu. Izrađen od sitnog organskog vlakna i ima svojstva pročišćavanja do 99.97% od veličine čestice do 0.3um.
Mikro čestice aktivnog ugljena jednako raspoređene osiguravaju i do 5-10 puta bolji kontakt pročišćenog zraka od uobičajenog aktivnog ugljena sa većim česticama.
Kombinacijom fotokatalizatora i UV lampe, smanjuje se količina štetnog formaldehida i drugih onečišćivača. Štoviše, ultraljubičasto svjetlo oslobađa nano čestice titan dioksida (photo-catalyst Filter), da bi proizvele hidroksidne ione (-OH), koji jako oksidiraju i mogu uništiti stanice virusa i bakterija.

Pokazatelj kvalitete zraka

PM2.5 osjetnik će osjetiti i prikazati kvalitetu zraka promjenom bojena zaslonu-kućištu (zeleno-plavo-ljubičasto-crveno)

Također na zaslonu se prikazuje temperatura i vlaga u prostoru gdje se pročišićivač zraka nalazi