Content Image
Carrier
Poduzeće Carrier više od 100 godina je svjetski lider u proizvodnji opreme za klimatizaciju, ventilaciju, grijanje, komercijalno i transportno hlađenje. Od samih početaka brand Carrier označava kvalitetu, pouzdanost, inovativnost energetski učinkovite proizvode, tj. jednom rječju izvrsnost.

Više

Content Image
Lg
Poduzeće LG vodeći je brand za proizvodnju klimatizacijskih sustava za stambene prostore s najvećim tržišnim udjelom u svijetu, zadržavajući svoj položaj vodećeg prodavača od 2000. godine. Novi odjel za klimatizaciju VRF (Variable Refrigerant Volume) ispunit će potrebe kupaca usmjerenim na komercijalne klimatizacijske sustave...

Više

Content Image
Biddle
Proteklih 60 godina Biddle proizvodi i isporučuje inovativna rješenja za klimatizaciju u području grijanja, ventilacije, hlađenja i zračnih zavjesa.

Više

Content Image
Komfovent
Komfovent je zaštitni znak za ventilacijske proizvoda proizvedenih od strane tvrtke Amalva. Naziv Komfovent stoji za udobnost, zdravu klimu, učinkovitosti i produktivnosti.

Više

Content Image
Toshiba-Carrier Corporation
Tvrtka Toshiba-Carrier Corporation nadzire poslovanje 112 podružnica i poduzeća-kćeri u gotovo 40 zemalja. Svako se od nas već sigurno susreo s artiklom iz bogatog asortimana proizvoda i tehnologija. TOSHIBA se ipak drži svojih korijena proizvođača elektronike orijentiranog na budućnost, konstantno težeći izumima novih tehnologija.

Više